• Obnovljeno
Alat za uklanjanje vrha дротика Dilwe, Alat za uklanjanje vrha дротика Tegljač s mekanim vrhom, Alat za uklanjanje slomljenih nastavci, Alat za savjet дротика

Alat za uklanjanje vrha дротика Dilwe, Alat za uklanjanje vrha дротика Tegljač s mekanim vrhom, Alat za uklanjanje

HRK 49.47
Prisutan
U trgovini

E-alat za vađenje meta za дротика s mekim vrhom za uklanjanje slomljenih nastavaka od cilja za дротика.Brzo očistite ploču za дартса i uklonite preostali soft savjet za дротика e-target.materijal od aluminijske legure, dugotrajna i коррозионностойкий, dugi vijek trajanja.Praktičan, jednostavan za korištenje, mekan elektronski pikado, izvanredan i praktičan dodatak.Prije alat postoji mala jama, u kojoj je igla za koplja može biti prikladno i točno odbijen.Značajke : 1. E-alat za vađenje meta za дротика s mekim vrhom za uklanjanje slomljenih nastavaka od cilja za дротика. 2. Brzo očistite ploču za дротика, uklonite preostali savjet za soft дротика e-meta za дротика. 3. U prednjem dijelu instrumenta nalazi se mala jama, u kojem se mogu povoljno i točno držati iglu za дротика. 4. Praktičan, jednostavan za korištenje, mekan elektronski pikado, izvanredan i praktičan dodatak. 5. Materijal od aluminijske legure, ima dug vijek trajanja i otpornost na koroziju, dugim vijekom trajanja.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novi Tip elementa : Izvlači meke vrhove Materijal : Bakar, aluminij Upotreba : Ovaj proizvod može izvući preostali soft savjet za дротика na e-tabla za koplja i direktno kliknuti slomljena igla u otvor za дротика sa prednje strane mete.U prednjem dijelu instrumenta ima mali raspust, u kojem se udobno i precizno se može držati iglu za дротика.On je zgodan i jednostavan za korištenje.Popis paketa : 1 x Izvlači meke vrhove.

Ostale karakteristike

Stanje:
100% Potpuno Novi
Tip proizvoda:
Izvlači Meke vrhove
Materijal:
Bakar, Aluminij
Korištenje:
Ovaj proizvod se može izvući preostali soft savjet za дротика u e-mete za strelice, i direktno umetnite slomljena iglu u rupicu za дротика s prednjem dijelu mete. U prednjem dijelu instrumenta nalazi se mala jama, koji se može povoljno i točno držati iglu дротика. On je zgodan i jednostavan za korištenje.
Popis paketa:
1 x Izvlači s Mekim vrhom :

Slične ponude