• Obnovljeno
Prijenosni Ventilator s клипсой Свинкал,USB-Ventilatori za punjenje od 10.000 mah,8-inčni Nečujne Stolni Ventilator,Okretati Za 360°, 3 Brzine Jaka Zraka.Pogodan je za odmor,ureda,zajedničkih spavaće sobe i dječjim kolicima.(Crna)

Prijenosni Ventilator s клипсой Свинкал,USB-Ventilatori za punjenje od 10.000 mah,8-inčni Nečujne Stolni Ventilator,Okretati

HRK 104.97
Prisutan
U trgovini

[3 brzine podešavanje] Ovaj stezanja ventilator koristi najnoviji brushless motor, mali i snažan vjetar.Moguće je birati 3 vrste vjetar mjenjač.Možete ga prilagoditi prema vašoj najviše ugodnom brzinom vjetra. [scene korištenje 2 u 1] Novi dizajn kvačice držača i nosača može biti instaliran u bilo kojem željenom položaju.Idealno za stolova, kreveta, dječjim kolicima, kampova i drugih mjesta. [Izvor napajanja USB sa visokom kompatibilnošću] Podrška za punjenje ili USB izvor napajanja.Baterija kapaciteta od 10.000 mah dovoljno da održi barem 6 sati trajanja baterije, što je najbolji izbor za putovanja.Također možete odabrati banke hrane, RAČUNALA, zidni punjači i drugi izvori za napajanje sa energijom iz USB-a.Uvijek ostani cool. [Super tihi i podržava 360°] Zbog vertikalne i horizontalne podešavati za 360° možete odabrati svjež zrak u bilo kojem smjeru, da uvijek ostati cool.Bešuman brushless motor, više miran, nego okretanje knjige.Ne će ometati vaše učenje i spavanje. [Odličan ljetni dar] Višenamjenski prijenosni ventilator za nošenje.Ovo je odličan poklon za ljeto.To će biti savršen izbor za vas kako bi ga obitelj i prijatelje.

Ostale karakteristike

Slične ponude